Er dere 10 personer eller flere må maten forhandsbestilles. Dere må bestille samme meny til alle. Vi tar selvfølgelig hensyn til allergikere og veganere/vegitarianere. Dette må vi få beskjed om senest en dag i forveien. For booking og kontakt send en mail til: booking@tagrestaurant.no
MENY 1: YTREFILÉT
Ytrefilét med lokk fra Trondheim Slaktehus med selleri, potetpuré med parmesan, shoestring fries og rødvinssaus
(Melk, sulfitt, selleri)
339,-
MENY 2: KVEITE
Villkveite med småpotet, grillet romanosalat, mangosalsa og syrlig fløtesaus
(Melk, fisk, sulfitt, soya)
319,-
MENY 3: SESONGENS 3-rettersmeny
Rødspeket laks med agurk, soyamajones, purrepulver og dillvinaigrette
(Fisk, egg, hvete, soya)
Flat iron steak med hasselbackpotet, asparges, kirsebær og rødvinsaus
(Melk, selleri)
Sitronterte norvegienne med bær og karamellisert hvit sjokolade
(Egg, hvete, melk)
499,-
MENY 4: BURGERE
Hamburgerne våre kommer fra Trondheim Slaktehus og grilles medium pluss. Si ifra til din servitør hvis du vil ha den stekt annerledes.
Alle våre burgere serveres med dressing, salat, tomat, løk og fries. Om du er glad i søtpotetfries kan du oppgradere dine fries for kr 20,-.
KLASSIKEREN
Burger med cheddar og bacon
(Hvete, melk, egg, sulfitt)
219,-
SOPPEN
Burger med soppstuing og bacon
(Hvete, melk, egg, sulfitt)
219,-
AMERIKANEREN
Burger med BBQ-saus og friterte løkringer
(Hvete, egg, sulfitt)
219,-
BLÅMUGGEN
Burger med spansk blåmuggost
(Hvete, melk, egg, sulfitt)
219,-
VEGETARIANEREN
Falafelburger med chiliglace
Kan lages vegansk
(Hvete, egg, sulfitt)
199,-
BEDPRES @TAG
Vi har erfaring med å arrangere og tilrettelegge, for bedriftspresentasjoner i regi av ulike linjeforeninger blant annet på NTNU. Vi stiller med lokaler og øvrig infrastruktur, slik at ulike bedrifter kan få presentert seg overfor studentmiljøene de ønsker å rekruttere sine fremtidige arbeidstakere fra.
Disse kveldene avsluttes med mingling, et godt måltid, og med noe godt i glassene. Dette har vært gjennomført med gode tilbakemeldinger, både fra bedriftene som vil synliggjøre seg, og for studentene som blir litt bedre kjent, med kanskje sin fremtidige arbeidsgiver.
Ta kontakt, og vi skreddersyr en flott aften for alle parter!