Hovedretter

ALLERGIER – gi alltid beskjed til din servitør ved allergier. De fleste retter kan tilpasses. Alle retter kan inneholde spor av hvete.

SOCIAL DINING

5-retters meny basert på lokale råvareretter sesong og tilgjengelighet.

3-retter 520,- / 5-retter 650,-

  1. Forrett: 125,- 2. Suppe: 140,- 3. Hovedrett: 345,- 4. Ost: 145,- 5. Dessert: 125,-.

TAPASFAT (min.2 pers.)

Et utvalg av spekemat og oster, marmelade, aioli, saltede småpoteter, scampi med chilli og hvitløk, marinerte oliven og tilbehør. Serveres med brød.
(Hvete, Fisk, Egg, Melk, Sulfitt, Selleri)
305,- pr. pers.

SLAKTERENS VALG (min.2 pers.)

Et utvalg stykke kjøtt, spicy spareribs, pannestekt scampi, potetpuré, bistrofries, salat, aioli og rødvinsaus.
(Melk, Skalldyr, Egg, Melk, Sulfitt, Selleri, Sennep)
545,- pr. pers.

ANDELÅR FRA VESTFOLD

Andeconfit med potetpuré, sesongens grønnsaker, kirsebær, friterte risnudler og rødvinssaus med stjerneanis og chili.
(Melk, Sulfitt, Selleri)
265,-

KYLLINGBRYST

Grillet kyllingbryst med skinn, sopporzotto, grønt og sprøtt.
(Melk, Bygg, Selleri)
245,-

CULOTTE AV TRØNDERKALV

Trøndersk kalveculotte servert med pommes pavé, syltede sennepsfrø, kongeøsterssopp og kremet steinsoppsaus.
(Melk, Sennep, Sulfitt, Selleri)
345,-

SOPPORZOTTO

Kremet byggrynrisotto med sopp, grønt og sprøtt. (Kan lages vegetar)
(Melk, Bygg, Selleri)
175,-

KVEITE FRA TRØNDELAGS­KYSTEN

Grillet Villkveite med confitert jordskokk, mangosalsa, og syrlig fløtesaus med ørretrogn.
(Melk, Fisk, Sulfitt)

335,-

                                                                                                              

TAG BURGERE

Vi benytter hamburgere laget av tørrmodnet kjøtt, av Trondheim Slaktehus. Alle våre burgere er 160 gram, og grilles medium+. Ekstra burger 100,-

KLASSIKEREN

Dry-aged med cheddar, bacon, chilimajones, salat, tomat og rødløk.
(Hvete, Melk, Egg, Sulfitt)
190,-

SOPPEN

Dry-aged med soppstuing, bacon, chilimajones, salat, tomat og rødløk.
(Hvete, Melk, Egg, Sulfitt, Selleri)
195,-

AMERIKANEREN

Dry-aged med Jalapeno BBQ-saus, ølmarinerte løkringer, chilimajones, salat, tomat og rødløk.
(Hvete, Egg, Sulfitt)
190,-

MUGGEN

Dry-aged med fransk blåmuggost, rødløksmarmelade, chilimajones, salat, tomat og rødløk.
(Hvete, Egg, Melk, Sulfitt)
195,-

VEGGIS´N

Falafel laget av kikerter og bønner med chilliglaze, chillimajones, salat, tomat og rødløk.
Kan lages vegansk

(Hvete, Egg, Melk, Sulfitt)
145,-

Chilliglaze 10,-

Avakadokrem 30,-

KID´N

100 gram burger med salat, tomat og rødløk. (Serveres godt stekt)
(Hvete, Egg, Melk,)
70,-

ØLMARINERTE LØKRINGER

(Hvete, Egg,)
80,-

BISTROFRIES

55,-

SØTPOTETFRIES

60,-

ANNET

BARN

Noen lunsj- hovedretter kan lages som halv porsjon til halv pris. Spør din servitør for mer informasjon

Ekstra kylling: 75,-

Ekstra Coppa: 50,-

Ekstra Chevre: 50,-

Ekstra Reker: 95,-

Ekstra Cheddar: 20,-

Ekstra Blåmuggost: 50,-

Ekstra Bacon: 20,-

Ekstra Rødvinssaus: 35,-

Aioli/Chillimajones/Dillmajones: 25,-