Hovedretter

ALLERGIER – gi alltid beskjed til din servitør ved allergier. De fleste retter kan tilpasses. Alle retter kan inneholde spor av hvete.

BARN – Noen av våre lunch- og hovedretter kan tilpasses barn, som halv porsjon til halv pris.

 

CONFITERT ANDELÅR VESTFOLD

Andeconfit med perlepoteter, sesongens grønnsaker, syltede kirsebær, spicy rødvinssaus med stjerneanis og chili.
(Melk, Sulfitt, Selleri)
255,-

YTREFILET

Trøndersk Ytrefilet servert med potetpuré, sesongens grønnsaker og rødvinssaus.
(Melk, Sulfitt, Selleri, Sennep)

200 gram: 335,- / 300 gram: 425,-

VILLKVEITE FRA TRØNDELAGS­KYSTEN

Grillet Villkveite med romanosalat, perlepoteter, mangosalsa, ørretrogn og syrlig fløtesaus.
(Melk, Fisk, Sulfitt)

325,-

KORTREIST KYLLING FRA YTTERØY

Confitert kylling fra Ytterøy med bygggrynsrisotto med sopp, ruccola og chorizosmør.
(Bygg, Melk, Selleri, Sulfitt)

245,-

SESONGENS SUPPE

Spør din servitør.
155,-

UKENS SPESIAL

Spør din servitør.
265,-

 

SOCIAL DINING, PERFEKT FOR ALLE SAMMEN­KOMSTER

SHARING IS CARING

(MIN 2 PERS.)

Pigwings med appelsinbarbequesaus, pannestekt scampi med chilli og hvitløk. Panert Villkveite, salat, fritert småpotet og aioli.
(Sennep, Melk, Egg, Fisk, Skalldyr, Hvete, Rug, Sulfitt)
295,- pr pers.

SLAKTERENS VALG

(MIN 2 PERS.)

For deg som er litt ekstra sulten 🙂

Ytrefilét av trønderfe, confitert Ytterøykylling, spicy spareribs, søtpotetfries, potetpuré, salat, rødvinssaus, soppstuing og aioli.
(Melk, Sulfitt, Selleri)
445,- pr pers.

TAPASFAT

(MIN 2 PERS.)

Et utvalg av spekemat og oster. Marmelade, aioli, saltede småpoteter, scampi med chilli og hvitløk, marinerte oliven og tilbehør. Serveres med brød.
(Melk, Egg, Fisk, Skalldyr, Hvete, Rug, Sulfitt)
295,- pr pers.

                                                                                                              

TAG BURGERE

Alle våre burgere grilles medium+, og serveres med dressing, salat, tomat og løk.

                                                                                                                            NB! Si ifra til din servitør hvis du vil ha den stekt annerledes.

KLASSIKEREN

Med engelsk cheddar, bacon, chilimajones, salat, tomat og rødløk.
(Hvete, Melk, Egg, Sulfitt)
169,-

SOPPEN

Med soppstuing, bacon, chilimajones, salat, tomat og rødløk.
(Hvete, Melk, Egg, Sulfitt, Selleri)
179,-

AMERIKANEREN

Med BBQ-saus, friterte løkringer, chilimajones, salat, tomat og rødløk.
(Hvete, Egg, Sulfitt)
179,-

MUGGEN

Med fransk blåmuggost, rødløksmarmelade, chilimajones, salat, tomat og rødløk.
(Hvete, Egg, Melk, Sulfitt)
169,-

KYLLINGEN

Grillet kyllingbryst fra Ytterøy, med aioli, ruccola og tomatsalsa.
(Hvete, Egg)
159,-

VEGGIS´N

Falafel med aioli, salat, tomat og rødløk.
Kan lages vegansk
(Hvete, Egg, Sulfitt)
159,-

KID´N

Barneburger med salat, tomat og rødløk. (Serveres godt stekt)
(Hvete, Egg, Melk,)
70,-

KYLLING & FRIES

Ytterøykylling med bistrofries
110,-

EKSTRA

Burger: 70,-

Kylling: 60,-

Løkringer: 30,-

Blåmugg: 40,-

Bacon: 25,-

Cheddar: 20,-

Rødvinsaus/soppstuing: 30,-

Aioli/Chilimajones/Dillmajones: 25,-