Julemeny

TAG´S HJORTEBURGER 

Hamburger av ekte trøndersk hjort, med soppstuing og tyttebær. Serveres med friterte småpoteter.
(Hvete, Melk, Selleri, Egg, Sulfitt)
245,-

RIBBE

Serveres tradisjonelt med krydret rødkål, røkt gårdspølse, tyttebær, småpoteter, rødvinsaus med blåbær.
(Melk, Sennep, Selleri, Sulfitt)
265,-

LUTEFISK

Serveres på tradisjonelt vis med ertestuing, lefse, brunost, bacon, sirup, småpotet, sennep og flatbrød.
(Melk, Hvete, Fisk, Sennep, Sulfitt)
1 servering: 365,-

2 servering: 180,-

PINNEKJØTT

Serveres på tradisjonelt vis med rotstappe, røkt gårdspølse, småpoteter, pølse og sjy
(Melk, Soya, Selleri, Sulfitt)
455,-

DESSERT

Sesongens dessert. Spør din servitør
109,-