Julemeny

TAG´S JULESYLTE (11:00-16:00) 

Ribbesylte med tyttebær, rødbeter og grov sennep- og honningmajones.
(Hvete, Sennep, Egg, Sulfitt)
219,-

RIBBE (16:00-22:00)

Svineribbe med krydret rødkål, pølse, tyttebær, småpotet, rødvinsaus med blåbær
(Melk, Sennep, Selleri, Sulfitt)
369,-

LUTEFISK (16:00-22:00, min 2 pers) 

Forrett:

Makrell, dill, syltet rødløk og blomkål (Fisk, Melk, Sulfitt)

Hovedrett:

Serveres på tradisjonelt vis med ertestuing, lefse, brunost, bacon, sirup, småpotet og sennepsaus
2 serveringer
(Melk, Hvete, Sennep, Fisk, Sulfitt)

Dessert:

Sesongens dessert (Ta kontakt for info)

495,-

PINNEKJØTT (16:00-22:00, min 2 pers.) 

Forrett:

Makrell, dill, syltet rødløk og blomkål (Fisk, Melk, Sulfitt)

Hovedrett:

Serveres på tradisjonelt vis med kålrotstappe, småpotet, pølse og sjy
(Melk, Sennep)

Dessert:

Sesongens dessert (Ta kontakt for info)

545,-

 

NB! Pinnekjøtt og Lutefisk MÅ forhåndsbestilles senest 3 dager i forveien: booking@tagrestaurant.no