Lunsj


NB ALLERGIER – gi alltid beskjed til din servitør ved allergier. De fleste retter kan tilpasses. Alle retter kan inneholde spor av hvete.

SALATER

Alle salater serveres med grillet surdeigsbrød.

TAG´s CÆSAR

Grillet kylling fra Ytterøy, bacon, salat, fritert kapersblomst, parmesan og aioli
(Hvete, Egg, Sulfitt, Melk)
199,-

CHEVRE & FIKEN

Fransk geitost, fiken- og rødvinssyltetøy, balsamicoperler, salat og balsamicoglaze
(Hvete, Melk, Sulfitt)
199,-

SERRANO & AMBERT

Jamon Serrano, fransk blåmuggost,  tomatsalsa, salat, ristede pinjekjerner, balsamicoperler og aioli
(Hvete, Melk, Sulfitt, Egg, Pinjekjerner)
209,-

SMØRBRØD

Alle smørbrød serveres på grillet surdeigsbrød.

REKER & ROGN

Reker, kaviar, salat, tomatsalsa, eggsalat, sitronperler og chillimajones.
(Hvete, Sulfitt, Egg, Skalldyr, Fisk, Sennep)
209,-

SKAGEN

Reker vendt i dillmajones med syltet sennepsfrø, revet pepperrot og syltet rødløk.
(Hvete, Egg, Skalldyr, Sulfitt)
199,-

TRIPPEL CLUB

Grillet kylling fra Ytterøy, eggsalat med ett snev av sennep, bacon og salat.
Serveres med fries og aioli.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Sennep)
219,-

STEAK SANDWICH

Biffsmørbrød med ruccola, salsa, soppstuing, syltet rødløk og friterte løkringer
(Hvete, Sulfitt, Egg, Melk, Selleri)
219,-

EKSTRA

Kylling: 60,-

Reker: 60,-

Bacon: 20,-

Aioli, Chilli-/Dill majones : 25,-

  Blåmugg: 40,-

                                                                                                                                                                                    Geitost: 50,-

                                                                                                                                                                                    Serrano: 50,-