Lunsj


NB ALLERGIER – gi alltid beskjed til din servitør ved allergier. De fleste retter kan tilpasses. Alle retter kan inneholde spor av hvete.

SALATER

Alle salater serveres med grillet surdeigsbrød.

TAG´s CÆSAR

Grillet kylling fra Ytterøy, bacon, salat, fritert kapersblomst, parmesan og aioli.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Melk)
199,-

CHEVRE & FIKEN

Karamellisert fransk geitost, fiken- og rødvinssyltetøy, fikenperler og balsamicoglaze.
(Hvete, Melk, Sulfitt)
209,-

COPPASKINKE & AMBERT

Fransk blåmuggost, Coppaskinke, tomatsalsa, ristede pinjekjerner, balsamicoglaze, balsamicoperler og aioli.
(Hvete, Melk, Sulfitt, Egg, Pinjekjerner)
209,-

RØKT ØRRET

Sukkersaltet og røkt ørret, mangosalsa, syltet sennepsfrø, speket eggeplomme og soyaglaze.
(Fisk, Hvete, Rug, Soya, Egg, Sennep, Sulfitt)
179,-

SMØRBRØD

Alle smørbrød serveres på grillet surdeigsbrød.

REKER & ROGN

Reker, Ørretrogn, eggesalat, sitronperler og chillimajones.
(Hvete, Sulfitt, Egg, Skalldyr, Fisk, Sennep)
219,-

SKAGEN

Reker vendt i dillmajones, med syltede sennepsfrø, revet pepperrot og syltet rødløk.
(Hvete, Egg, Skalldyr, Sulfitt, Sennep)
199,-

CLUB SANDWICH

Grillet kylling fra Ytterøy, eggsalat med et snev av sennep, bacon og salat.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Sennep)
179,-

STEAK SANDWICH

Biffsmørbrød med ruccola, tomatsalsa, soppstuing, syltet rødløk og friterte løkringer.
(Hvete, Sulfitt, Egg, Melk, Selleri)
219,-

EKSTRA

Kylling: 60,-

Coppaskinke: 50,-

Reker: 80,-

Chevre: 50,-

Bacon: 25,-

Aioli, Chilli-/Dill majones : 25,-

Rødvinsaus/Soppstuing: 30,-

  Blåmugg: 40,-