Lunsj


NB ALLERGIER – gi alltid beskjed til din servitør ved allergier. De fleste retter kan tilpasses. Alle retter kan inneholde spor av hvete.

SALATER

Alle salater serveres med grillet surdeigsbrød.

TAG´s CÆSAR

Grillet kyllingfilét, bacon, salat, fritert kapersblomst, parmesan og aioli.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Melk)
199,-

CHEVRE & FIKEN

Fransk geitost, fiken- og rødvinssyltetøy, syltet pære, pinjekjerner og balsamicoperler.
(Hvete, Melk, Sulfitt, Pinjekjerner)
199,-

COPPASKINKE & AMBERT

Coppaskinke, Fransk blåmuggost, jordbær, pinjekjerner, balsamicoglaze og aioli.
(Hvete, Melk, Sulfitt, Egg, Pinjekjerner)
199,-

REKER & AVOKADO

Reker, syrlig avokadokrem, dehydrert eggeplomme, tomatsalsa og sitronperler.
(Hvete, Egg, Skalldyr, Sulfitt)
219,-

SMØRBRØD

Alle smørbrød serveres på grillet surdeigsbrød.

SKAGEN

Reker vendt i dillmajones, med syltede sennepsfrø, revet pepperrot og syltet rødløk.
(Hvete, Egg, Skalldyr, Sulfitt, Sennep)
199,-

CLUB SANDWICH

Grillet kyllingfilét, eggsalat med et snev av sennep, bacon og aioli.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Sennep)
179,-

STEAK SANDWICH

Biffsmørbrød med ruccola, tomatsalsa, soppstuing, syltet rødløk og friterte løkringer.
(Hvete, Sulfitt, Egg, Melk, Selleri)
219,-

EKSTRA

Kylling: 60,-

Coppaskinke: 50,-

Reker: 80,-

Chevre: 50,-

Bacon: 25,-

Aioli, Chilli-/Dill majones : 25,-

Rødvinsaus/Soppstuing: 30,-

  Blåmugg: 40,-