Lunsj


NB ALLERGIER – gi alltid beskjed til din servitør ved allergier. De fleste retter kan tilpasses. Alle retter kan inneholde spor av hvete.

SALATER

Alle salater serveres med grillet surdeigsbrød.

TAG´s CÆSAR

Grillet kyllingfilét, bacon, salat, fritert kapersblomst, grana padano og aioli.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Melk)
210,-

LETTRØKT ØRRET

Sukkersaltet og lettrøkt Ørret med friterte risnudler, dillmajones og ponzusaus.
(Hvete, Egg, Fisk, Soya)
195,-

CHEVRE & FIKEN

Fransk geitost, fiken- og rødvinssyltetøy, syltet pære, pinjekjerner og balsamicoglaze.
(Hvete, Melk, Sulfitt)
200,-

COPPA & AMBERT

Coppaskinke fra Tind, Fransk blåmuggost, kirsebær, pinjekjerner, balsamicoglaze og aioli.
(Hvete, Melk, Sulfitt, Egg)
200,-

REKER & AVOKADO

Reker, avokadokrem, speket eggeplomme, tomatsalsa og sitron.
(Hvete, Egg, Skalldyr, Sulfitt)
220,-

SMØRBRØD

Alle smørbrød serveres på grillet surdeigsbrød.

SKAGEN

Reker vendt i dillmajones, med syltede sennepsfrø, revet pepperrot og syltet rødløk.
(Hvete, Egg, Skalldyr, Sulfitt, Sennep)
215,-

CLUB SANDWICH

Confitert og grillet kyllingfilét, eggsalat med et snev av sennep, bacon og aioli.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Sennep)
185,-

STEAK SANDWICH

Biffsmørbrød med ruccola, tomatsalsa, soppstuing, syltet rødløk og ølmarinerte løkringer.
(Hvete, Sulfitt, Egg, Melk, Selleri)
220,-

BRUCHETTA´S

BRUSCHETTA CHÉVRE

Med karamellisert fransk geitost, pinjekjerner, tomatsalsa, balsamicoglaze og aioli.
(Melk, Sulfitt, Hvete, Egg)
125,-

BRUSCHETTA MED ´NDJUA

Med smøremyk sterk spekepølse fra Calabria, Italia. Kommer med grana padano, pinjekjerner og balsamicoglaze.
(Melk, Sulfitt, Hvete, Egg)
130,-

BRUSCHETTA MED AVOKADO

Med avokadokrem, pinjekjerner, tomatsalsa og balsamicoglaze.
(Sulfitt, Hvete)
120,-

BRUSCHETTA MED ØRRET

Med sukkersaltet og lettrøkt Ørret, pinjekjerner, tomatsalsa og dillmajones.
(Fisk, Hvete, Egg)
125,-

BRUSCHETTA MED COPPA

Med Coppaskinke fra Tind, pinjekjerner, tomatsalsa, balsamico glaze og aioli.
(Sulfitt, Hvete, Egg)
130,-