Select Page

Lunsj


NB ALLERGIER – gi alltid beskjed til din servitør ved allergier. De fleste retter kan tilpasses. Alle retter kan inneholde spor av hvete.

SALATER

Alle salater kommer med grønn salat, tomatsalsa, krutonger, bringebærvinaigrette og surdeigsbrød.
Glutenfrittbrød 15,-.

TAG´s KYLLINGSALAT

Confitert og grillet kyllingfilet med grillet bacon, fritert kapersblomst, grana padano og aioli.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Melk)
220,-

LETTRØKT ØRRET

Sukkersaltet og lettrøkt ørret fra Hitra med friterte risnudler, mangosalsa og ponzusaus.
(Hvete, Fisk, Soya, Sulfitt)
210,-

CHÉVRE & FIKEN

Karamellisert fransk geitost, med fiken- og rødvinsyltetøy, pinjekjerner, balsamicoglaze.
(Hvete, Melk, Sulfitt)
220,-

MANGO & AVOKADOSALAT

Avokadokrem, edamamebønner, mangosalsa, pinjekjerner og balsamicoglaze.
(Hvete, Soya, Sulfitt)
185,-

SMØRBRØD

Alle smørbrød kommer på grillet surdeigsbrød med salat og tomatsalsa.
Glutenfritt brød 15,-.

SKAGEN

Håndpillede reker vendt i dillmajones med syltede sennepsfrø, eggesalat med et snev av sennep, revet pepperrot, og syltet rødløk.
(Hvete, Egg, Skalldyr, Sulfitt, Sennep)
220,-

CLUB SANDWICH

Confitert og grillet kyllingfilet, eggesalat med et snev av sennep, grillet bacon og aioli.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Sennep)
195,-

STEAK SANDWICH

Biffsmørbrød med soppstuing, syltet rødløk, aioli og ølmarinerte løkringer.
(Hvete, Sulfitt, Egg, Melk)
225,-

BRUSCHETTA

Alle bruschetta kommer på grillet surdeigsbrød.
Glutenfrittbrød 15,-.

BRUSCHETTA MED CHÉVRE

Bruschetta med karamellisert fransk geitost, pinjekjerner, fiken- og rødvinsyltetøy, balsamicoglaze og aioli.
(Melk, Sulfitt, Hvete, Egg)
140,-

BRUSCHETTA MED EGG & BACON

Bruschetta med 2 skiver grillet bacon, posjert egg, tomatsalsa, syltet rødløk, pinjekjerner og aioli.
(Egg, Sulfitt, Hvete)
150,-

BRUSCHETTA MED AVOKADO

Bruschetta med avokado, posjert egg, pinjekjerner, tomatsalsa, syltet rødløk, balsamicoglaze og aioli.
(Sulfitt, Hvete, Egg)
165,-

BRUSCHETTA MED ØRRET

Bruschetta med sukkersaltet og lettrøkt ørret, pinjekjerner, tomatsalsa, syltet rødløk og dillmajones.
(Fisk, Hvete, Egg, Melk)
135,-

BRUSCHETTA MED COPPA

Bruschetta med coppaskinke fra Tind ved foten av Sunnmørsalpene, pinjekjerner, tomatsalsa, balsamicoglaze og aioli.
(Sulfitt, Hvete, Egg)
140,-

BRUSCHETTA MED SMØRSTEKT SOPP

Bruschetta med hvitløkssmør med sort hvitløk, smørstekt sopp, pinjekjerner og balsamicoglaze.
(Sulfitt, Hvete, Melk)
140,-