Lunsj


NB ALLERGIER – gi alltid beskjed til din servitør ved allergier. De fleste retter kan tilpasses. Alle retter kan inneholde spor av hvete.

SALATER

Alle salater kommer med grønnsalat, tomatsalsa, grønnsaker, krutonger, bringebærvinaigrette
og surdeigsbrød. Glutenfrittbrød 10,-.

TAG´s KYLLINGSALAT

Confitert og grillet kyllingfilet med grillet bacon, fritert kapersblomst, grana padano og aioli.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Melk)
220,-

LETTRØKT REGNBUEØRRET

Sukkersaltet og lettrøkt regnbueørret fra Hitra med friterte risnudler, mangosalsa og
ponzusaus.
(Hvete, Fisk, Soya)
210,-

COPPA & CHÉVRE

Coppaskinke fra Tind ved foten av Sunnmørsalpene og karamellisert fransk geitost, med fiken- og rødvinsyltetøy, pinjekjerner, balsamicoglaze.
(Hvete, Melk, Sulfitt)
220,-

MANGO & AVOKADOSALAT

Avokadokrem, edamamebønner, mangosalsa, pinjekjerner og balsamicoglaze.
(Hvete, Soya, Sulfitt)
185,-

SMØRBRØD

Alle smørbrød kommer på grillet surdeigsbrød med salat og tomatsalsa.
Glutenfritt brød 10,-.

SKAGEN

Håndpillede reker vendt i dillmajones med syltede sennepsfrø, revet pepperrot, og syltet rødløk.
(Hvete, Egg, Skalldyr, Sulfitt, Sennep)
220,-

CLUB SANDWICH

Confitert og grillet kyllingfilet, eggesalat med et snev av sennep, grillet bacon og aioli.
(Hvete, Egg, Sulfitt, Sennep)
195,-

STEAK SANDWICH

Biffsmørbrød med soppstuing, syltet rødløk, aioli og ølmarinerte løkringer.
(Hvete, Sulfitt, Egg, Melk)
225,-

BRUCHETTA´S

Alle bruschetta kommer på grillet surdeigsbrød. Glutenfrittbrød 10,-.

BRUSCHETTA CHÉVRE

Bruschetta med karamellisert fransk geitost, pinjekjerner, fiken- og rødvinsyltetøy, balsamicoglaze og aioli.
(Melk, Sulfitt, Hvete, Egg)
135,-

BRUSCHETTA MED PORTOBELLO

Bruschetta med krydret kremost, smørstekt portobello, pinjekjerner og balsamicoglaze.
(Melk, Sulfitt, Hvete)
125,-

BRUSCHETTA MED AVOKADO

Bruschetta med avokadokrem, pinjekjerner, tomatsalsa, syltet rødløk, balsamicoglaze og aioli.
(Sulfitt, Hvete, Egg)
130,-

BRUSCHETTA MED ØRRET

Bruschetta med sukkersaltet og lettrøkt regnbueørret fra Hitra, syltet rødløk, tomatsalsa, og dillmajones.
(Fisk, Hvete, Egg)
125,-

BRUSCHETTA MED COPPA

Bruschetta med coppaskinke fra Tind ved foten av Sunnmørsalpene, pinjekjerner, tomatsalsa, balsamicoglaze og aioli.
(Sulfitt, Hvete, Egg)
135,-